Vælg en side

om john mejlgren

John Mejlgren har mange års erfaring med stressbehandling og har en solid baggrund, som Mastercoach. Læs mere om ham forneden.

over 30 års erfaring

John Mejlgren er en erfaren Mastercoach med speciale indenfor stress, og har siden 1989 været med til at hjælpe mennesker rundt om i hele landet, som enten har været på vej imod, eller som måske allerede har mærket de negative og uoverskuelige konsekvenser det er, at blive ramt af stress.

Stress er bestemt ikke en tilstand, der er sjov at opleve, og stress kan ramme selv den bedste, men stress i de rigtige doser, kan også have en positiv og motiverende effekt. Kunsten er at kunne skelne og kontrollere de faktorer, som er med til at skabe stressen.

John Mejlgren har selv for mange år siden, oplevet stress på egen krop, og ved hvad det er der sker i kroppen og hvordan det opleves, så han ved hvad det handler om, og hvor svært det kan være at håndtere.

John kender til gengæld også vejen ud af en stress tilstand, og den behøver ikke at være så svær endda, men det kræver en god plan, det kræver støtte og opbakning, og det kræver at du er ærlig overfor dig selv, i forhold til hvad det er du gennemgår.

Mange har svært ved at indrømme, at der er noget galt, og ofte har velmenende og bekymrede personer omkring os, allerede set og påtalt, at der er noget galt, men vi har ofte svært ved at se os selv i øjnene og erkende, at vi har brug for hjælp.

Baggrund

John Mejlgren er uddannet Mastercoach, Stresscoach, NLP-coach.

John har igennem mange år, været tilknyttet virksomheder rundt om i landet, hvor han har fungeret som ekstern stresscoach for medarbejdere og ledere. John har lavet foredrag omkring stress i virksomheder, lavet workshops og været med til at sætte stress-beredskab op i flere danske virksomheder.

John samarbejder samtidig med nogle af landets førende konsulenter indenfor trivsel på arbejdspladsen og har været med i flere projekter, hvor virksomheder har sat trivsel på jobbet på dagsordenen.

Derudover er John Mejlgren en meget benyttet Teenage-Coach, og har i samarbejde med kommuner, rundt om i hele landet, lavet kurser og projekter for unge på kanten og unge ikke uddannelsesparate.

Alt det og mere til, kan du læse om på https://www.inspirius.dk/

Kontakt

Har du brug for viden og værktøjer til at forebygge eller håndtere stress, enten hos dig selv eller hos en medarbejder, så kontakt
John Mejlgren på: 

Tlf. 23 31 04 22
eller e-mail: [email protected].

Kontakt os

+45 23 31 04 22

[email protected]

Placering

Rørsangervej 64

DK-2400 København NV

Bliv ringet op