Vælg en side

Stress foredrag

Dine medarbejdere er den vigtigste kapital. At investere i deres trivsel og udvikling, vil skabe en positiv og opadgående spiral, der vil sætte jeres virksomhed på landkortet langt ud i fremtiden.

AKTIVÉR HELE DEN MENTALE KAPITAL
I DIN VIRKSOMHED

 

G9-Gruppen ønsker at være din samarbejdspartner i denne positive rejse, og hjælpe med at realisere denne ambition, gennem foredrag og workshops for både medarbejdere og ledere.

På trods af, at stress har været på dagsordenen i snart flere årtier, og mange virksomheder allerede har gjort en stor indsats for at hjælpe deres medarbejdere til at håndtere og forebygge stress, så er sandheden bare, at flere og flere danskere oplever stress i hverdagen, og i dag kæmper op imod 300.000 danskere på daglig basis, med alvorlig stress.

Det er rigtig dyrt for virksomheden, som enten kan opleve medarbejdere som underpræstere eller medarbejdere som sygemeldes, og er væk fra arbejdspladsen, ofte i rigtig lang tid.

Det kan have en negativ smittende effekt på de kollegaer, som så i en periode må løbe endnu stærkere, på grund af en sygemeldt kollega, og som derfor selv, pludselig kan være i farezonen.

Derudover, og mindst lige så vigtigt, så har stress en utrolig stor betydning for, hvordan vi som mennesker oplever vores hverdag og vores liv, og hvordan vi agere i alle sammenhænge og i alle relationer, og derfor er det vigtigt, at se det hele mennesker, når vi tænker indsatser til forebyggelse af stress.

Et foredrag som sætter fokus på stress, kan være både for hele virksomheden, eller en enkelt afdeling.

Et liv uden stress

 Få et overblik over hvad et stress foredrag indebærer forneden!

indhold:

Hvad er stress?
Kan stress være sundt?
Hvad er kilderne til stress?
Hvad skaber positiv energi hver dag?
Hvilken betydning har hjernen i forhold til stress?
Hvem har ansvaret for, at vi oplever stress?
Hvordan håndterer og forebygger du stress?
Hvad er symptomerne på stress?
Min egen stress historie og vejen ud

Foredraget varer ca. 75 minutter og er bygget på tanken KIS – keep it simple – så et klart sprog, humor og nemme og konkrete værktøjer klar til brug for alle, som ønsker et liv uden stress.

Der vil også være muligheder for at stille de spørgsmål, som måtte ligger jer på sinde.

Kontakt os

+45 23 31 04 22

[email protected]

Placering

Rørsangervej 64

DK-2400 København NV

Bliv ringet op